S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Zadajte prosím email
Používateľ súhlasí s tým, že bude zaradený do databázy predajcu, aby mohol byť informovaný o novinkách, súťažiach a akciách





NaturalCare.SK - grécka prírodná kozmetika

 


Úvod » KNIHY » Ekonomika, právo » UZZ 13/2014 Zákon o ochrane osobných údajov


        

UZZ 13/2014 Zákon o ochrane osobných údajov

 

Dostupnosť: na objednávku - skladom o 15 až 30 dní
Číslo produktu: 8584113058421
Rok vydania: 2014
Vydavate¾stvo: Poradca podnikateľa
EAN kod: 8584113058421
naša cena bez DPH : 2,52 EUR
naša cena s DPH (20 %):
3,02 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  
Rozsah: 48 strán
Zákon o ochrane osobných údajov podľa právneho stavu k 16. 4. 2014 (Úplne znenia zákonov 13/2014) Zákon č. 122/2013 Z. z. O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV Po zmene zákonom č. 84/2014 Z. z.: - upravuje sa vzťah medzi prevádzkovateľom a oprávnenou osobou. Oprávnenou osobou môže byť len fyzická osoba, ktorá u prevádzkovateľa prichádza do styku s osobnými údajmi, pričom oprávnenou osobou môže byť nielen zamestnanec, ale napríklad aj fyzická osoba, ktorá vykonáva činnosť na základe dohody o vykonaní práce alebo dohody o pracovnej činnosti, fyzická osoba vykonávajúca absolventskú prax či iná fyzická osoba na základe poverenia; - sprostredkovateľ spracúva osobné údaje v mene prevádzkovateľa, v rozsahu, za podmienok a na účel dohodnutý v zmluve s prevádzkovateľom a spôsobom podľa tohto zákona; - prevádzkovateľ, ktorý je zamestnávateľom, môže okrem sprístupnenia alebo zverejnenia poskytnúť osobné údaje svojho zamestnanca v zákonom stanovenom rozsahu, ak je to potrebné v súvislosti s plnením pracovných, služobných alebo funkčných povinností zamestnanca; - dopĺňa sa výnimka z informačnej povinnosti prevádzkovateľa voči dotknutej osobe, pokiaľ prevádzkovateľ spracúva jej osobné údaje na základe priamo vykonateľného právne záväzného aktu Európskej únie, medzinárodnej zmluvy, ktorou je Slovenská republika viazaná, alebo osobitného zákona; - zužuje sa rozsah poučenia oprávnenej osoby a ponecháva sa v nevyhnutnej miere; - ukladanie pokút a poriadkových pokút za porušenie povinností ustanovených zákonom sa rozčleňuje na fakultatívne a obligatórne, a to v závislosti od jednotlivých typov povinností, ich podstaty a závažnosti ich porušenia. Skutočnosť, či úrad v prípade fakultatívnosti pokutu uloží, a výška pokuty sa budú následne odvíjať od závažnosti, rozsahu a času trvania, následkov protiprávneho konania, prípadného opakovania takéhoto protiprávneho konania a miery ohrozenia súkromného a rodinného života a počtu dotknutých osôb.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

Yzk4Nm
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: