S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.
Ok

Zadajte prosím email
Používateľ súhlasí s tým, že bude zaradený do databázy predajcu, aby mohol byť informovaný o novinkách, súťažiach a akciách





NaturalCare.SK - grécka prírodná kozmetika

 


Úvod » KNIHY » Motivačná literatúra » Umenie vychutnať si život alebo Fyziológia chuti


        

Umenie vychutnať si život alebo Fyziológia chuti

Jean Anthelme Brillant-Sav

 

Dostupnosť: na objednávku - skladom o 15 až 30 dní
Číslo produktu: 9788010020171
Rok vydania: 2012
Vydavate¾stvo: Slovenské pedagogické nakladateľstvo
EAN kod: 9788010020171
bežná cena 15,50 EUR
naša cena bez DPH : 13,39 EUR
naša cena s DPH (10 %):
14,73 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  
Autor: Jean Anthelme Brillant-Sav
Rozsah: 224 strán
ISBN: 978-80-10-02017-1
Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. K jedlu pristupoval so všetkou vážnosťou, no zároveň aj s láskavým humorom. Ním sú prešpikované aj pôvabné príbehy, ktoré zahrnul do svojich úvah. A hoci od napísania tejto knihy uplynulo už dvesto rokov, jej autor nás dodnes učí umeniu vychutnávať si život.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

MWNkMmNj
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: